Bojsen Biler A/S

Holstebro

Peugeot 508

PEUGEOT 508


ACCEPTÉR INTET MINDRE END DET BEDSTE

Med sin lave dynamiske form, en aggressiv front og en muskuløs stil åbner Peugeot 508 fastback op for en helt ny æra af sport og elegance. De skulpturelle linjer, gennemførte detaljer og den lette signatur fremhæver biles slanke, dristige og innovative ånd. Det perfekte design sikrer en kompromisløs æstetik og kvalitet: Peugeot 508 har afbalancerede proportioner, rammeløse døre og den overordnede finish er designet med en sådan præcision, at hver detalje bærer sit helt eget præg af elegance og perfektion.

Peugeot 508 holder parkeret

TAG PLADS I PEUGEOT i-COCKPIT®

Oplev den fleksible og visionære kørestilling i Peugeot 508 med det kompakte rat, det konfigurérbare 12,3" digitale instrumentpanel og den 10" højtopløselige kapacitive touchskærm*. Den uovertrufne køreoplevelse understreges yderligere af de komfortable sæder, multipoint-massagefunktionen* samt FOCAL* hifi-lyd, som giver en krystalklar lyd.

*Standard, option eller ikke tilgængeligt af version.

Peugeot 508 i-Cockpit

FÅ HJÆLP PÅ VEJEN

Sikkerhed i Peugeot 508

Peugeot 508 er forsynet med en lang række avanceret teknologisk udstyr*, og førerhjælpefunktioner* af nyeste generation, som øger sikkerheden, hjælper dig med dine parkeringsmanøvrer, og hjælper dig med bedre at læse og forstå omgivelserne og vejforholdene.

*Standard, option eller ikke tilgængeligt af version.

MOTORER

Peugeot 508 motorer

Peugeot 508 er forsynet med PureTech og BlueHDi motorer af nyeste generation med Euro 6 anti-forureningsnorm.


LÆS MERE OM PEUGEOT 508 PÅ PEUGEOT.DK

BESØG SHOWROOM

SE AKTUELLE KAMPAGNEMODELLER