Bojsen Biler A/S

Holstebro

Peugeot e-208

PEUGEOT e-208 - 100% ELEKTRISK


GØR HVERDAGEN ELEKTRISK

Få gode og stærke køreoplevelser i en oase af stilhed* og komfort takket være el-motoren med en effekt på 100 kW** (136 hk) og et moment på 260 Nm, der er tilgængeligt fra 0 km/t.

Den er støjsvag, kører fleksibelt og reagerer hurtigt. Den 100% elektriske og forførende Peugeot e-208 ved nøjagtigt hvad, der skal til for at gøre dig glad. Den har samme rummelighed og bagagerumsvolumen som versioner med forbrændingsmotor, hvilket sikrer høj komfort for både dig og dine passagerer.

Den højteknologiske og moderne Peugeot e-208 skiller sig i høj grad ud med sit eksklusive design og iøjnefaldende detaljer som ”e”-monogram, 2-farvet løve-logo, indfarvet kølergitter, hjulkasser i sort højglans og 17” alufælge***, der får den til at syne mere aerodynamisk.

* Husk at tage hensyn til, at trafikanterne i dine omgivelser muligvis ikke er vant til støjsvage biler.
** Aktionsradius op til 362 km (WLTP). Bilen er CO2-neutral under kørsel, men det endelige udslip afhænger af strøm- og energiforbrug.
*** Standard eller ikke tilgængelig afhængigt af version.

Peugeot e-208

EN LYDLØS FORNØJELSE

Når du sætter dig ind i Peugeot e-208, mærker du den rare fornemmelse af stilheden ved 100% el-kørsel, og du kan køre hvorhen, du vil, takket være den lange aktionsradius på hele 340 km*. Udover den støjfri køreoplevelse kan du glæde dig over at undgå både lugtgener, vibrationer og gearskift.

Peugeot e-208 - en ren og lydløs fornøjelse

DELVIST SELVKØRENDE BIL

Sikkerhed i Peugeot 208

I den nye Peugeot 208 har du en lang række intelligente og sikkerhedsskabende førerassistancesystemer til rådighed. De nye innovative sikkerhedssystemer markerer begyndelsen på en æra med intelligente, delvist selvkørende biler, der anvender indbyggede radarer og kameraer til følgende funktioner: Vejstribealarm med valg af bilens position på vejen, skiltegenkendelse, fartpilot og regulering af sikkerhedsafstand (med fuld standsning, hvis nødvendigt) og automatisk genstart*.

Førerassistancesystemerne hjælper dig på vej. Udvidet skiltegenkendelse, blindvinkelsystem og aktiv vejstribealarm øger sikkerheden. Gør din hverdag meget lettere med 360o p-sensorer*, bakkamera* eller Full Park Assist**.

* Standard, option eller ikke tilgængelig afhængigt af version.
** Aktiv hjælp til parallelparkering og parkering i bås (option).

BRUGERVENLIG OG INTUITIV SKÆRM

Peugeot e-208 touchskærm

Den store 10’’ HD-touchskærm* styres** ved hjælp af stemmegenkendelse***, betjeningskontakterne ved rattet eller helt enkelt med de 7 Toggle switches.

På skærmen i Peugeot e-208 kan du følge en teknologisk animation, der viser drivlinjens aktuelle funktion.

* Standard, option eller ikke tilgængelig afhængigt af version.
** Bilen bør være helt standset.
*** Understøtter ikke dansk tale


LÆS MERE OM PEUGEOT e-208 PÅ PEUGEOT.DK

BESØG SHOWROOM